top of page
Image by Priscilla Du Preez

who looks outside, dreams;

who looks inside, awakes.

- carl jung

DE STEM
VAN M'N
LICHAAM

Voel je dat er veel te ontdekken valt in je lichaam, maar weet je niet hoe je erbij komt? Wil je jezelf op een andere manier ontmoeten? Wil je je adem verkennen en verdiepen, om zo tot meer rust, verbinding & ontspanning te komen? 

Wees ontzettend welkom op deze ademreis. Op deze reis, geïnspireerd op de karakterstijlen, geef je je lichaam opnieuw een stem en geef je jezelf de kans om te helen van binnenuit.

Paper-Indian-Yellow.jpg

HOE KLINKT DIT?

wit transparant Ommetoer M 04.png

zak dieper in je lichaam met belichaamde oefeningen en leer je gevoelens (opnieuw) toe te laten.

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

ontdek je adem als poort naar je lichaam, naar heling en emotioneel welzijn. 

wit transparant Ommetoer M 04.png

neem de tijd om bij lagen van jezelf te komen, waar je met woorden niet bijkomt. 

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

kom (weer) in de mogelijkheid om diep met jezelf en anderen te verbinden.

In een reeks van 5 avonden gaan we met een vaste groep op een ademreis werd geïnspireerd op de karakterstijlen. Tijdens deze reis verkennen we verschillende aspecten van het karakter, met bijzondere aandacht voor het verstevigen van verbinding en heling. 

 

Deze ademreis brengt je (terug) bij jezelf, verstevigt je fundamenten en verzacht je wonden. Deze reis brengt je in staat om in de diepte te verbinden met jezelf en met anderen en helpt je om de muren rond je heen laag per laag af te breken.

Strand - sessie_5.JPG

JUST BREATHE

let's breathe you home

Paper-Indian-Yellow.jpg

WE SAVED YOU A SEAT

Strand - sessie_10.JPG

locatie

De reeks gaat door op dinsdagavond van 19u30-22u & zal plaatsvinden in AgapeBelgium (Oude Heirweg 60 - Koolskamp). Deze reeks wordt dan ook gedragen en ondersteund vanuit AgapeBelgium. Alle inschrijvingen gebeuren via hen. 

data

De reeks is opgebouwd met oog op verdieping en verbinding/ De avonden gaan daarom wekelijks door op  28/02, 7/03, 14/03, 21/03 & 28/03.

prijs

€ 245 voor de hele reeks. De reeks gaat door vanaf 8 deelnemers.

LET'S GOOO

Ommetoer communicator 01.png

5 weken lang gaan we op ontdekkingsreis met onze adem. Tijdens 5 intensieve sessies ga je op verkenning in jezelf, met de steun van een warme groep en van 2 gepassioneerde trainers. 

In de tijd tussen de sessies door is er ruimte voor integratie, zodat alle inzichten ook een plek mogen vinden om te landen in je systeem. 

De focus van deze reeks ligt niet (enkel) op pijn en kwetsuren, maar wel op plezier, verbinding en heling. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de verandering blijvend en steunend is voor je verdere weg. 

De ademreis wordt gemaakt met een vaste groep, zo kan elke sessie steeds meer verdiepen in veiligheid. 

Ommetoer communicator 01.png
Ommetoer communicator 01.png
Ommetoer communicator 01.png

MEET THE TEAM

GILLES SEYMUS

Integraal therapeut
 

Gilles Seymus is een individuele- en groepstherapeut die zich specialiseert in belichaming, ademwerk, communicatie en relaties.

Al van jongs af aan is hij gebeten door het verlangen om op zoek te gaan naar wie wij zijn als mens en naar de zin van ons bestaan.

Dat hij hierbij niet op de oppervlakte wou blijven vertaalde zich al snel naar een opleiding ervarings- & lichaamsgerichte psychotherapie die hij in 2015 aanvatte.

Nu vertaalt hij zijn passie door mensen te begeleiden naar duurzame relaties met zichzelf, de ander en het leven an sich waarin belichaming een belangrijk ankerpunt vormt.

Laura_1.JPG

LAURA DU BOIS

lichaamsgericht coach

Laura is als bezielster van 'ommetoer', haar praktijk voor coaching en wayfinding, gepassioneerd door alles wat mens-zijn en ontwikkeling is. 

Het is dan ook haar grootste plezier om steeds nieuwe wegen te vinden om zichzelf en anderen te ontdekken.

Dat Laura fan is van lichaamsgericht werken is geen geheim. Het is dan ook via adem- en lichaamswerk dat ze de weg naar zichzelf terugvond en deze weg toont ze zo graag aan anderen. 

In haar aanpak is Laura zacht, speels en toch doortastend.  Ze laat je zelf je weg terug vinden terwijl ze liefdevol met je meewandelt. 

"Als ik in mijn kracht sta en me krachtig voel, dan kan ik me kwestbaar opstellen omdat ik me niet langer bedreigd voel. Het wantrouwen valt dan weg. En wanneer dat gebeurt, kan ik in verbinding gaan. Ik mocht dit ervaren tijdens een sessie Reichiaans ademen bij Laura. Elke sessie bij Laura is een uitnodiging om te gaan verkennen, om uit je kot of je comfortzone te komen."

sébastien d. — coachee

bottom of page