top of page
praatsessie_6.JPG

find a place inside where there's joy, and the joy will burn out the pain. 

- joseph campbell

FIND YOURSELF

coaching & begeleiding

Het hoeft niet heel erg slecht met je te gaan om je te laten begeleiden. In de snelle wereld van vandaag is het immers onmogelijk om altijd stevig te staan. 

Er wordt dagelijks best veel van ons verwacht en het lijkt vaak alsof we dat alles ook nog eens alleen moeten doen. 

Wel, let me tell you, dat is niet zo. Alleen kom je er zeker ook, maar door je te laten coachen & begeleiden kom je minstens dubbel zo snel waar je wil zijn. 

De ervarings- en lichaamsgerichte benadering in de sessies zorgt ervoor dat jij door nieuwe ervaringen mag ontdekken wie je bent en waar je naartoe wil. De sessies helpen je om je weg (terug) te vinden, je (opnieuw) te leren verbinden en je lichaam en hoofd elkaar te laten ontmoeten. 

BUT,  WHY?

Ommetoer helpt je om je weg (opnieuw) te vinden. Of die weg nu leidt naar een meer rust en zelfzorg of naar een leven vol uitdaging, dat is helemaal aan jou. We maken van jouw dromen een prioriteit en maken een concreet plan om die te laten uitkomen. Na een traject bij ommetoer sta je ook stevig in je schoenen om de uitdagingen op jouw weg aan te gaan en heb je de tools in handen om een leven op jouw voorwaarden te leven. 

Paper-Indian-Yellow.jpg

LET'S DO YOU

sessies 

Het aantal en de frequentie van de sessies kies je zelf. Een sessie duurt 60 minuten en gaat door in de praktijk in sint-kruis of online.

 

trajecten

Het is ook mogelijk om een traject samen te stellen op maat. Hierbij leggen we op voorhand het thema, het aantal sessies en de momenten vast. Neem graag contact op voor meer informatie hierover. 

investering in jezelf

Een losse sessie kost 65 euro (60 min.). Trajectprijzen op aanvraag.

"Tijdens onze gesprekken voel ik dat Laura's aandacht helemaal bij mij is. Ze reikt me vernieuwende en soms verlichtende perspectieven aan die me helpen terug bij mezelf te komen en de volgende stap te zetten."

daisy l. — coachee

bottom of page