top of page

SELFCARE

the

club

grow your business, by putting yourself first

Strand_5.JPG
Strand - sessie_5.JPG

ambitieus leven en ambitieus opladen,
dat is het recept voor een thriving business

Wat als je geen maanden hoeft te wachten tot je eindelijk met vakantie kan, maar dat je, doordeweeks en doodgewoon, kunt komen genieten van een stevige shot zelfzorg in een tribe van waardengedreven ondernemers? Een avond waarbij je je tank helemaal vult, zodat je daara, met hernieuwde energie je doelen 

Ah, zalig.

too good to be true, denk je misschien?

Nee hoor, dat hoeft het helemaal niet te zijn.

Strand - sessie_18.JPG

''Door vandaag te durven stilstaan bij mezelf, zet ik morgen weer 2, 3 of zelfs 10 vooruit in m'n business.
En ik weet: die stappen zijn vanuit focus en alignment.''

laurence u. — ondernemerscoach & co-founder bora coworking

is this you?

Je hebt nood aan een dag om uit te zoomen, zodat je meer zicht krijgt op jezelf en op de weg vooruit in je onderneming. 

Je wil graag aan zelfzorg doen en je doet dat het liefst in een community van like-minded vrouwen. 

Je hebt zin om jezelf in de diepte te ontmoeten: in ontspanning en in plezier om van daaruit te voelen waar jij echt naartoe wil. 

Je hebt goesting om nieuwe manieren van zelfzorg en innerlijk werk te verkennen en om hier bewust tijd voor te maken. 

Je gunt het jezelf om je eens een dagje goed te soigneren, want je weet: ook dit is een stap vooruit op jouw weg naar succes.

Well, get ready for a day where you matter most.

In the selfcare club is er maar één prioriteit en dat ben jij. Deze dag is een groot geschenk aan jezelf en aan je business, want door even stil te staan, ga je straks weer des te doelgerichter vooruit. Deze retreat brengt je terug bij je kern: bij diepe rust en bij oprecht plezier. Want van hieruit kun jij weer in ontspanning leven en leiden. Zocht je nog naar een teken dat je voluit voor jezelf mag kiezen? Wel, this is it. 

your day

THE PROGRAM

09.00 — warm welcome

09.30 — embodied movement & opening circle

11.00 —  the breakfast club (yummy delicious plantbased brunch)

12.30 —  rest & recharge (hello, heated pool!)

14.30 —  breathwork session 

15.30 —  journaling deep dive

16.30 —  afternoon rest 

17.30 —   healing circle 

19.00 —  closing ritual 

19.45  —  yummy drinks & connection time

Image by Annie Spratt

let's walk you home

your host

Hey! Ik ben Laura,

brunchaddict, dad-joker,

ambitieuze doener, selfcarelover.

Eerlijk is eerlijk, mijn selfcare is zeker niet elke dag flawless. Wat ze wel is, is consistent en bewust. Als ambitieuze doener had ik te leren dat ik daarnaast ook even ambitieus te zijn en op te laden heb. Zeker als ik vanuit mijn essentie wil leven en ondernemen. 

 

Ik zocht daarom jarenlang naar manieren om zelfzorg eenvoudig en duurzaam te maken, zonder daarmee te hoeven inboeten aan drive of dromen. 

Het resultaat daarvan is the selfcare club geworden. En tijdens deze retreat dag, laat ik je heel graag proeven van al het lekkers dat innerlijk werk en zelfzorg kan zijn. Ben jij klaar voor de next-level-you?

Laura_8.JPG

5 reasons to join the fun

01.

Hoe zalig is het om het nieuwe kwartaal te vieren met een inspirerende dag vol ontspanning en ontmoeting, zodat je met focus en drive de rest van het jaar kunt ingaan? 

 02.

Deze retreat is de perfecte mix tussen inspirerende workshops en gewoon tijd om te zijn. Geen te strakke planning, zodat je heerlijk kunt genieten van elk moment.

03.

Ken je Amandine Grulois al? Deze goedlachse phototherapist zorgt de hele dag voor fantastische beelden die je een leven lang kunt koesteren.

04.

We put the fun in selfcare. We geloven in plezier als beste manier naar duurzame zelfzorg. Want hoe enthousiaster jij over je zelfzorg bent, hoe groter de kans dat je die ijzersterk maakt. 

05.

Ontmoet een community van zalige madammen die net als jij even serieus zijn over hun business als over tijd om op te laden en te ontspannen.

where —

all you need to know for the most gentle September day.

De retreat gaat door op de prachtige locatie L'eautus (Zedelgem), waar je in alle luxe mag genieten van deze zalige dag.

We verwelkomen je graag op 6 september 2023 van 9u-.19u45. Daarna ben je welkom om nog te blijven om verder te verbinden en connecties te maken. 

Included: persoonlijke begeleiding in intieme groep (max. 15 pers.), zalige en uitgebreide plantbased brunch, drinks all day, gebruik van faciliteiten zoals verwarmd zwembad, community support, goodie bag & other surprises.

€325 (inschrijven t.e.m. 21 juli) — €350 (inschrijven t.e.m. 14 augustus) — €375

*prijzen zijn exclusief BTW en op factuur

when ​—

what ​—

your investment —

Image by tabitha turner

SELFCARE

the

club

Image by Diego Martz
Image by Mimipic Photography

can't wait to selfcare with you

''De zelf in zelfzorg is zo misleidend, want sinds ik hier een community voor heb, lukt het me stukken beter om voor voor mezelf te zorgen. En net dat is the selfcare club: samen de stevigste versie van onszelf worden.''

laura du bois — founder van ommetoer & the selfcare club

bottom of page