top of page
Strand - sessie_11.JPG

raak me,

raak me aan, 

zodat ik weet dat ik besta.

Strand_30.JPG

FIND YOURSELF

adem- en lichaamswerk

Niks heeft me ooit zo weten te raken als adem- en lichaamswerk. Het zijn methodes uit de lichaamsgerichte therapie die voorbij gaan aan woorden en aan dat wat ik met mijn hoofd kan begrijpen. Het zijn methodes die mijn leven volledig veranderden en me zoveel nieuwe mogelijkheden gaven om mijn pad verder te bewandelen.

Lichaamswerk ontmaskert en maakt eerlijk. Het toont de weg naar de herinneringen die we lang vergeten waren en ontspant hun grip op het heden. Werken met het lichaam zorgt ervoor dat we, in het hier en nu, nieuwe ervaringen mogen opdoen, zodat de soms pittige en uitdagende ervaringen van vroeger aan kracht verliezen. 

Kiezen voor lichaamswerk is kiezen voor jezelf. Het is 'ja' zeggen tegen alles wat je wil worden en 'bedankt' zeggen tegen alles wat er was. Kiezen voor lichaamswerk is kiezen voor jezelf en voor diepgaande heling, zodat je jezelf mag ontmoeten in al wat je bent en van daaruit vrij mag leven.

BUT WHY?

Emotioneel lichaamswerk brengt je snel daar waar je moet zijn om jezelf in de diepe lagen te mogen helen. Je ontdekt en ontmaskert oude patronen en ontwikkelt nieuwe en gezonde mogelijkheden in de plaats, zodat je in verbinding met jezelf en anderen kunt leven. Werken met je lichaam toont je waar je vast zit, zonder dat je hoofd dat hoeft te begrijpen. Het brengt je in de mogelijkheid om nieuwe adem te vinden en opnieuw steviger in het leven te staan. 

Paper-Indian-Yellow.jpg

LET'S DO YOU

sessies lichaamswerk

De methodes in de sessies worden steeds afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. In de toolbox van ommetoer zitten verschillende methodes zoals oa. emotioneel lichaamswerk, karakterstijlen, ademwerk, progressieve relaxatie, dynamische meditaties, visualisaties, authentic movement, woedewerk & polyvagale oefeningen.

Een sessie lichaamswerk kan deel zijn je persoonlijk traject bij ommetoer of kan op zichzelf staan. Een sessie lichaamswerk zelf duurt 90 min. en kost 115 euro. Bij aankomst is er een verkennend gesprek waarin het thema en de focus voor de sessie worden bepaald. Er is ook tijd voor nazorg en integratie. De sessies gaan door in de praktijk in sint-kruis.

Voor je kan starten met sessies lichaamswerk is er een intakegesprek (60 min. - 75 euro). In dit gesprek gaan we samen na wat nodig is voor jou en waar je naar toe wil. Met deze doelen kunnen we dan gericht en zorgzaam aan de slag.

"Ik nam Laura waar als een zeer bekwaam en vakkundig iemand die met veel respect warm en sterk aanwezig is bij de mensen die ze begeleidt. Ik voelde me in goede handen en kon door moeilijke zaken heen werken met de juiste steun in de rug."

wout l. — coachee

bottom of page