top of page
  • Foto van schrijverommetoer

de stem van het lichaam

Ons lichaam vertelt ons immens veel, als we maar bereid zijn ernaar te luisteren. En dat luistervermogen zijn we vaak doorheen de tijd wat kwijtgeraakt of hebben we bewust onderdrukt om de dagen nog enigszins door te komen. Op korte termijn handig, op lange termijn zorgt het voor niet te onderschatten gevolgen.

Doormiddel van adem- en lichaamswerk vind je opnieuw de stem van je lichaam en leer je er genuanceerd naar luisteren. De sessies bieden het draagvlak om je hart, je hoofd en je lichaam weer met elkaar te verbinden en zo in verbinding met jezelf en anderen te mogen leven. Een moment uit de ratrace en terug bij jezelf, een ontmoeting die vaak al te lang werd uitgesteld.

Een sessie lichaamswerk start meestal vanuit een liggende positie op de mat. Door bewust op een andere manier te gaan ademen toont het lichaam waar de spanning verborgen zit. Door hierbij te blijven met je aandacht, opent het lichaam zich opnieuw en komt er ruimte om te doorvoelen wat er echt leeft. Vanuit deze ontmoeting ontstaan er nieuwe ervaringen die meehelpen om opnieuw een 'vollediger' mens te worden door nieuwe mogelijkheden te verwerven.

Lichaamswerk kent geen vaste structuur en nog minder een te voorspellen uitkomst. In lichaamswerk surfen we mee op de richting die jouw lichaam aangeeft en kijken we uit naar de nog onbekende bestemming. Wat we wel weten is dat lichaamswerk je altijd brengt waar je moet zijn en dat je vanuit deze ontmoeting met jezelf opnieuw vrijheid krijgt om keuzes te maken die echt van binnenuit komen. Zo leef je straks weer een leven vanuit jouw verlangens en op jouw voorwaarden.


Iets voor jou? Op 28 februari start de ademreeks: de stem van mijn lichaam - het lichaam als poort naar diepe heling. Een zalig geschenk aan jezelf.


Ben jij er bij?

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page