top of page

we are all alone,

we are all alone together.

Smudge_4.JPG

FIND YOUR SOUL

rituelen & ceremonie

Ceremonie en rituelen zijn al sinds mensenheugenis een deel van de lijm die van 'een ik' 'een ons' maakt. Het is wat mensen verbindt, samenbrengt en dat wat betekenis geeft aan het bestaan.

Ceremonie en rituelen zijn voor mij geen hocus pocus, maar wel het bewust markeren van belangrijke momenten en deze niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

 

Vaak en veel ging ik op zoek naar de zin van het leven en gaandeweg mocht ik ontdekken dat het leven op zich geen zin heeft. De enige zin die er dus is, is de zin die we er zelf aan geven. En dit is exact wat we met rituelen en ceremonie doen: het leven zin geven, het leven eren en het leven vieren. 

Zit je op een kantelmoment in je leven? Stelt het leven je op de proef of gebeurt er binnenkort iets groots? Wees van harte welkom om hier samen betekenis aan te geven. Ik help je graag om van deze gelegenheid iets bijzonder te maken.

rituelen op maat

HEB HET
LEVEN LIEF

Er staat binnenkort iets belangrijks te gebeuren. Je voelt dat je dit niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Je wil dit moment betekenis geven, markeren en koesteren, zodat het voor altijd bij (je) blijft.

 

Voel je dit verlangen maar weet je niet goed waar te beginnen? Wel, bij ommetoer ben je alvast aan het juiste adres. 

Strand_18.JPG

it's in each other, 

we find the true meaning of life.

Paper-Indian-Yellow.jpg

HOE KLINKT DIT?

wit transparant Ommetoer M 04.png

geef vorm en betekenis aan jouw belangrijk moment, zodat het voor altijd bijblijft.

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

jouw verhaal, verlangens en intentie komen op de eerste plaats, zodat het écht over jou gaat.

wit transparant Ommetoer M 04.png

ook de belangrijke mensen uit jouw leven krijgen een plek in jouw verhaal.

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

sta bewust stil, zodat je herinneringen kunt maken die diep gekoesterd mogen worden.

rituelen op maat

Dit traject is te bewandelen voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan grote momenten zoals geboorte, lentefeest, huwelijk en afscheid.

 

Het traject is er daarnaast ook voor de kleinere, maar soms even impactvolle momenten. Dit kan bijvoorbeeld na een relatiebreuk, bij het afsluiten van een moeilijke periode, bij afscheid na zwangerschapsverlies, na ontslag etc. 

Maar evengoed om het aankomend ouderschap te vieren, de overgang naar de middelbare school te maken, bij het starten van een nieuwe job of project, bij menarche, het afstuderen of bij de start van een nieuwe relatie. 

Strand_5.JPG

YES, PLEASE!

Paper-Indian-Yellow.jpg

THIS IS HOW WE DO

we gaan samen actief aan de slag met behulp van vragenlijsten, creatieve opdrachten, journaling en ervarings- & lichaamgerichte coaching. Zo kunnen we in de diepte gaan onderzoeken wat jij écht verlangt. 

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

de wetenschappelijke onderbouwde 'rites of passage' methode ligt steeds aan de basis van het uitwerken van jouw betekenisvol moment. 

belangrijke mensen in jouw leven kunnen actief betrokken worden tijdens het proces, wat een grote boost in verbinding, vertrouwen en liefde zorgt.

doorheen het traject is er aandacht voor body, mind, soul & heart, zodat elk deel van jou een plek krijgt in jouw moment. 

wit transparant Ommetoer communicator 04.png
wit transparant Ommetoer communicator 04.png
wit transparant Ommetoer communicator 04.png
"Ik had het voorrecht om de vuuravond van ommetoer te mogen mee volgen. In de workshop liet Laura een sterke indruk na. Het was voor mij een echt moment van zelfzorg waarbij ik de tijd en ruimte kreeg om te ontplooien en tot mezelf te komen."

elise m. — deelnemer vuurceremonie

Smudge_12.JPG

life should not only be lived, 

it should be celebrated.

VRAAG JOUW MOMENT AAN

is dat een ja?

Strand_13.JPG

Word je net als ik helemaal warm en enthousiast door dit te lezen?

 

Neem dan graag contact op voor een kennismaking en ik bezorg je een persoonlijk voorstel. Elk traject wordt op maat gemaakt en de duur hangt af van waar jij nood aan hebt.

 

Geen one size fits all, maar maatwerk dat bij je past én touwtjes die helemaal in jouw handen liggen. 

bottom of page