top of page
club selfcare (3).png

SELFCARE

the

club

LET'S 
SELFCARE

Komt jouw zelfzorg maar niet aan de top van je to-do list? Of vind je het net pittig om zelfzorg helemaal alleen te doen? Ben je op zoek naar wat manieren waarop zelfzorg geen nieuw 'moet-je' is, maar iets waar je echt naar verlangt en mega blij van wordt?

 

Ja? Wel, insert: the selfcare club. 

Paper-Indian-Yellow.jpg

HOE KLINKT DIT?

wit transparant Ommetoer M 04.png

In deze reeks zetten we jou - and this is a non-negotiable - 3 avonden lang op de eerste plek. 

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

We zoeken samen uit wat zelfzorg voor jou betekent & hoe je die een deel van je leven maakt zonder dat het een nieuwe to-do wordt.

wit transparant Ommetoer M 04.png

doe aan zelfzorg op leuke, verbindende, belichaamde manier. 

wit transparant Ommetoer communicator 04.png

In deze reeks doe je zelfzorg niet alleen. Samen met een bende ambitieuze mensen net als jijzelf geniet je van de kracht van zelfzorg. 

Deze reeks is een zalige plek om jezelf even helemaal op #1 te zetten. Het is de ideale gelegenheid om je zelfzorg duurzaam te maken, zodat het een niet-onderhandelbaar deel van je leven wordt. Dit heeft een gigantische impact op je productiviteit, creativiteit & je welzijn. Het is misschien ook wel het duwtje dat je nodig hebt om het ook samen te mogen doen. Alleen kunnen we zeker alles, but we don't have to. 

ommetoer_7.jpg

PRIORITY: ME

Image by Natalya Ukolova

take time to do what makes your soul happy.

THE SELFCARE CLUB

is niet

Ommetoer communicator 01.png

Heel erg fluffy. Yes to selfcare, maar evengoed een yes tegen voluit gaan & keihard knallen. We zetten in op meer balans, ontspannen en plezier & op tools die je concreet kunt inzetten, zonder dat je aan kwaliteit of power moet inboeten.

Heel veel chitchat. De insteek van the selfcare club is ervaringsgericht. We gaan voor een hands-on aanpak waarin je echt je selfcare game onder de loep neemt & nieuwe mogelijkheden uitprobeert. Er is vanzelfsprekend ruimte om te delen, maar het is meer dan enkel praten.

Ommetoer communicator 01.png
Ommetoer communicator 01.png

Een netwerk-event. We zijn helemaaal voor tribe & community en we schatten in dat dit zeker een side-effect zal zijn van deze heerlijke selfcare avonden. En het gaat ook dieper dan dat. We nodigen mensen uit die er helemaal willen induiken & een impact willen maken op de manier waarop ze voor zichzelf zorgen.

Paper-Indian-Yellow.jpg

LET'S DO YOU, BOO

Strand_22.JPG

locatie

De reeks gaat door in Yoga Nirmla ('s Gravenstraat 46 - 8000 Brugge) van 19-21u. 

data

De avonden gaan door op 14/06, 21/06 en 28/06 2023. The Selfcare Club is enkel als reeks te volgen. 

prijs

Early bird - 135 euro (tot 31/05/23)

Full bird - 150 euro 

"Ik heb Laura mogen ervaren als een warme hartelijke vrouw die zich met veel interesse en betrokkenheid open stelt voor haar deelnemers en cliënten. Ook in de opvolging achteraf heeft ze mij weten te raken met haar aandacht voor ieders welzijn."

kris h. — deelnemer workshop

bottom of page