top of page
club selfcare (3).png

SELFCARE

the

club

LET'S 
SELFCARE

Klaar voor de (gratis) masterclass van the selfcare club? Yes! Het is een gestolen uurtje speciaal voor jou, als je iemand bent die graag ambitieus* leeft en er altijd minstens een paar wilde plannen op nahoudt. Met zoveel drive & goesting is het niet altijd evident om daarin ook voldoende tijd voor jezelf te nemen. Maar, het is wel broodnodig. 

Want een succesvol* mens weet dat stilstaan ook vooruitgaan is. Dat op adem komen ervoor zorgt dat niet enkel de sprint, maar de hele marathon gelopen wordt. 

Want naast gedreven doeners, zijn we bovenal gewoon mensen. En die mens, heeft zoals elk ander, heel wat deugd van tijd, zorg & vertraging. 

*wat de invulling van ambitieus & succesvol dan wel is, laten we helemaal aan jou over. In the Selfcare Club ben je ook welkom als ambitieuze vader die keihard voor een zalige opvoeding gaat, als partner die zich dagelijks inzet om de meest warme & succesvolle relatie uit te bouwen of als ondernemer die net een 3de zaak oprichtte. Wij vieren alle soorten ambitie & succes, want wat wij zeker weten is dat goeie zelfzorg daar rechtstreeks mee in verbinding staat. 

Image by Klara Kulikova

take time to do what makes your soul happy.

THE SELFCARE CLUB

masterclass

Ommetoer communicator 01.png

In deze masterclass kun je heerlijk proeven van the selfcare club. Het wordt een uurtje waarin je zelfzorg aan de lijve zal ondervinden in een groep van zalige mensen net als jij. 

Ommetoer communicator 01.png

The selfcare club staat voor zelfzorg als structureel deel van je leven, zodat dat het niet nog een to-do op je een veel te lange lijst wordt. 

Ommetoer communicator 01.png

We staan samen even stil & zoomen we in op wat voor jou nodig is zodat je op adem kunt komen. Zo kun je doen wat nodig is en maak je je selfcare-game ijzersterk zodat de sky de limit blijft & je leven heel duurzaam wordt.

COMMON SIDE-EFFECTS

van the selfcare club

🥰 Je hebt weer meer energie & je voelt je beter in je vel. 

🥰 Je weet glashelder wat zelfzorg voor jou betekent & hoe je dit aan jezelf kunt geven. 

 

🥰 Je leert jezelf beter kennen en maakt van hieruit betere keuzes.

🥰 Je geniet meer van het leven & je omgeving. 

🥰 Er is terug meer life in je work-life balance. 

🥰 'Nee' wordt terug een optie, zodat je opnieuw 'ja' kunt zeggen tegen wat je echt wil. 

🥰 Je kunt genieten van zijn, zonder steeds te moeten doen

 

 

Paper-Indian-Yellow.jpg

LET'S DO YOU, BOO

Strand_7.JPG

what

een zalige & deugddoende online webinar dat minstens een uurtje quality time met jezelf is en waarbij je leert wat (sterkere) zelfzorg voor jou kan betekenen. 

when

woensdag 31 mei van 19u — online 

"Ik heb Laura mogen ervaren als een warme hartelijke vrouw die zich met veel interesse en betrokkenheid open stelt voor haar deelnemers en cliënten. Ook in de opvolging achteraf heeft ze mij weten te raken met haar aandacht voor ieders welzijn."

kris h. — deelnemer workshop

bottom of page