top of page

when you are gentle

with yourself, 

with your healing,

you come back to life.

- april green

VISIE EN AANPAK

Ik ben gebeten en gefascineerd door alles wat lichaams- en ervaringsgericht werken is. Wat ooit een intuïtieve métier was, wordt vandaag door de wetenschap bekrachtigd en aangemoedigd. Die wetenschap krijgt dan ook een belangrijke plek in de begeleiding. Geen rocketscience, wel oefeningen waarmee je leert hoe je zelf je systeem weer tot rust kunt brengen. Adios stress-gerelateerde pretbedervers!

Het lichaam heeft heel wat te vertellen, als we maar bereid zijn ernaar te luisteren. Mijn begeleidingen gaan er dan ook vooral over jouw lichaam terug een stem te geven en daar genuanceerd naar te leren luisteren. Massages of dansles staan hier niet op het programma, maar een waaier aan methodes waarin we de verbinding met jezelf, je denken, je voelen en je lichaam, sterker maken daarintegen wel. Zo kom jij weer aan het stuur van je leven te zitten en wordt genieten altijd een optie.​

Ik hou van grote toolboxen die vlot inspelen op wat jij nodig hebt om voluit te kunnen leven. In die van mij zitten technieken zoals oa. Authentic Movemement, ademtherapie, lichaamswerk, journaling, meditatie, circling, storytelling, diepgaande gesprekken, ceremonie en rituelen. Ook ben ik als coach trauma-geïnformeerd. Daarnaast blijf ik mezelf steeds bijscholen om jou zo de meest kwalitatieve begeleiding mogelijk aan te bieden. 

Paper-Indian-Yellow.jpg

west-vlaams; omweg

Brugse praktijk die je helpt je weg (terug) te vinden. Of gewoon met je meeloopt terwijl je verdwaalt. Want een ommetoer kan nooit geen kwaad. En al zeker niet als het je - zomaar en onbedoeld - op de mooiste plekken brengt.

bottom of page