top of page
jlstudioo-bleyckhofnikki kopie.jpg

RETREAT

SLOW DOWN LIKE YOU MEAN IT

333-DSC00861.jpg

need a minute?
take a day (or two).

Zin in een tweedaags zelfzorgtoetje met een intieme bende ondernemers? Dompel jezelf helemaal onder in alles wat zelfzorg is op een van de schoonste locaties in't land. Koppel jezelf voor even helemaal los van je onderneming en neem tijd voor dat wat je goed doet. Op het programma: genieten, vertragen, ontmoeten en opladen. Want door je batterijen weer aan te sterken, schrijf je straks weer des te steviger verder aan jouw ondernemersverhaal. Ready for this (re)treat? 

READY, SET, SELFCARE.

61-DSC00390.jpg
100-DSC00727.jpg

''Door vandaag te durven stilstaan bij mezelf, zet ik morgen weer 2, 3 of zelfs 10 stappen vooruit in m'n business. En ik weet: die stappen zijn vanuit focus en alignment.''

laurence u. — ondernemerscoach & co-founder bora coworking

96-DSC00716.jpg

I bet this is you

Je hebt nood om eens echt uit te zoomen, zodat je meer zicht krijgt op jezelf en op de weg vooruit in je onderneming. 

Je wil graag aan zelfzorg doen en je doet dat het liefst in een community van like-minded people.

Je hebt zin om jezelf in de diepte te ontmoeten: in ontspanning en in plezier om van daaruit te voelen waar jij echt naartoe wil. 

Je hebt goesting om nieuwe manieren van zelfzorg en innerlijk werk te verkennen en om hier bewust tijd voor te maken. 

Je gunt het jezelf om je eens goed te soigneren, want je weet: ook dit is een stap vooruit op jouw weg naar succes.

let's selfcare down to business.

Tijdens deze (re)treat is er maar één prioriteit en dat ben jij. Deze tweedaagse is een groot geschenk aan jezelf en aan je business, want door even stil te staan, ga je straks weer des te doelgerichter vooruit. Deze retreat brengt je terug dichter bij je kern: bij meer ontspanning en oprecht plezier. Want van hieruit kun jij in ontspanning leven en leiden. Zocht je nog naar een teken dat voor jezelf kiezen oké is? 

Well, this is it. 

your serve of selfcare

SELFCARE TAPAS

We serveren je graag een menu aan zelfzorgtools en deugddoende momenten waarvan je heerlijk kunt proeven en ontdekken wat het best bij je past. We willen niet teveel spoilen, maar deze ingrediënten hebben we alvast zorgvuldig voor je uitgezocht. 

ON THE MENU

breath- and bodywork — circling — embodied movement — stilte — slow morning — natuur —  photo therapy met @amandine.grulois — soulfood — me-time fireritual— ijsbad — rituals — sustainable selfcarehacks.

21-DSC00090.jpg
59e49dba-498b-48f1-a666-7e2d1a256fb2 kopie.jpg

your host

HEY! IK BEN LAURA, 

brunchaddict, dad-joker,

gedreven ondernemer,  cappucino- & selfcarelover.

Eerlijk is eerlijk, mijn selfcare is zeker niet elke dag flawless. Wat ze wel is, is consistent en bewust. Als ambitieuze doener had ik te leren dat ik daarnaast ook even ambitieus te zijn en op te laden heb. Zeker als ik vanuit mijn essentie wil leven en ondernemen. 

 

Ik zocht daarom jarenlang naar manieren om zelfzorg eenvoudig en duurzaam te maken, zonder daarmee te hoeven inboeten aan drive of dromen. 

Het resultaat daarvan bundel ik maar al te graag samen in deze get-away. En je bent van harte uitgenodigd om mee te komen proeven van al het lekkers dat innerlijk werk en zelfzorg kan zijn. 

impakt 20230913-83.jpeg

5 reasons to join the fun

01.

Hoe zalig is het om bij de start van het nieuwe jaar meteen in te zetten op zelfzorg? Met deze get-away vol ontspanning en ontmoeting ga je 2024 met focus, drive en welzijn tegemoet.

 02.

Deze retreat is de perfecte mix tussen inspirerende workshops en gewoon tijd om te zijn. Geen te strakke planning, zodat je heerlijk kunt genieten van elk moment.

03.

Ken je Amandine Grulois al? Deze goedlachse phototherapist zorgt voor fantastische beelden die je een confidence boost geven en die je een leven lang kunt koesteren.

04.

We put the fun in selfcare. We geloven in plezier als beste manier naar duurzame zelfzorg. Want hoe enthousiaster jij over je zelfzorg bent, hoe groter de kans dat je die ijzersterk maakt. 

05.

Ontmoet een community van zalige mensen die net als jij even serieus zijn over hun business als over tijd om op te laden en te ontspannen.

all you need to know for your gentle get-away.

where —

De retreat gaat in het prachtige Bleyckhof (nabij Ranst). Als je't mij vraagt, een van de meest rustgevende locaties in't land. Je logeert er in een prachtige kamer, zodat je heerlijk in de natuur kunt wakker worden.

Je bent welkom op 5 februari 2024 vanaf 9u30. Starten doen we stipt om 10u. Deze retreat is met overnachting. We ronden 6 februari af op de middag. 

Letterlijk alles vanaf het moment dat je binnenwandelt tot je weer vertrekt, including: persoonlijke begeleiding in intieme groep, selfcare workshops & activiteiten, verse en gezonde maaltijden,  overnachting, faciliteiten zoals ijsbad, vuurkorf en overnachting, community support, selflovephotos door Amandine Grulois & lots of love and fun. 

when ​—

what ​—

YOUR INVESTMENT —

Inschrijven tot  1 december ​— 575 euro (excl. BTW)

Inschrijven vanaf 2 december — 625 euro (excl. BTW)

*stuur graag een mailtje voor afbetaling in termijnen

''Wat. een. retreat. Het was zalig, deugddoend, helend en oppeppend. Je bent straight-forward, geen gedoe, met een zachte toets, een warme lach en een vleugje humor. Just how I like it, zo voel ik me op m'n gemak. ''

julie m. — pilates instructor & founder bij small habits

20210927_5036 kopie.jpg
20210928_6020 kopie.jpg
jlstudioo-bleyckhofnikki kopie.jpg

''Zo'n waardevolle retreat waarbij zelfzorg voor ondernemers centraal staat. Ik had er totaal geen ervaring mee en voelde me ook wat onzeker. Toch was het een veilige omgeving waardoor ik volledig kon ontspannen en genieten. Ik deed veel inzichten op, leerde prachtige mensen en mezelf beter kennen.''

danielle d'hoore  — intimate wedding planner & founder idee uniek

common side effects from this getaway include,
but are not limited to ...

Meer ontspanning en rust in lichaam & hoofd, pijn in de buik van't lachen, minstens 12 nieuwe trouwe fans op je socials en in real-life, foto's waarvan je niet kunt stoppen met ernaar te kijken, een rugzak met zelfzorgtips & tools, een voldane glimlach op je gezicht en een alomvattend gevoel van 'aaaaah' die net klinkt zoals die eerste plof in je strandstoel op je eerste dag congé.  

105-DSC00761.jpg

I don't (self)care!

said no thriving entrepreneur ever

thriving you 

thriving business

bottom of page