top of page
henry-co-mjPs0heWsek-unsplash.jpg

THIS IS US

Ommetoer isn't just another program, it's a community for life. We go the extra mile to support worklives worth  living.
 
Sustainable entrepreneurship is where we're headed. Deep embodied inner work and unbridled support is how we get there.

Soul Studio Ommetoer-296.jpg

Winst is al lang niet meer de enige parameter van succesvol ondernemen. ''Werken aan je onderneming zal je veel geld opleveren, maar werken aan jezelf zal rijkdom brengen op elk vlak van je leven'', zei een wijze mens eens.

Daarnaast blijkt ondernemen een teamsport en dat team kies je maar beter zorgvuldig. Want waarom zou je alleen op een eilandje blijven zitten, als het ook samen kan?

Wij geloven dan ook dat duurzaam ondernemerschap de meest innovatieve weg vooruit is. Ondernemen met zelfzorg, gesteund door een stevige community, brengt je niet alleen op plekken waar je alleen nooit kunt komen, ze brengen je daar een pak sneller ook.

the road
ahead

Selfcare

Het hebben van goeie zelfzorg verandert de wereld one person at a time. We happily teach you how to get started.

The values
we swear by

Community care

In het leven is er al genoeg alleen te doen, ondernemen met impact hoeft daar niet bij te horen. Together we thrive, that's a promise.

Vulnerability is power

We geloven heilig in de kracht van kwetsbaarheid en dit staat dan ook voorop in alles wat we doen. Get ready to open up.

The scenic route of life

De schoonste wegen in't leven zijn om van te genieten. Daarom nemen we hier ook ruim de tijd voor. No business without pleasure.

We're all in this together

En net daarom zijn we heel nieuwsgierig naar jouw take on life. Wie je bent of hoe je eruit ziet maakt ons niet uit, hoe je naar de wereld kijkt des te meer.

At your service

Soul Studio Ommetoer-56.jpg

Laura du Bois

FOUNDER, THERAPEUT

Ontdekte dat het leven zoveel leuker werd toen ze besliste om helemaal haar eigen ding te gaan doen. Ommetoer werd daar het logische gevolg van. Als vat vol enthousiasme en gedrevenheid, maar tegelijkertijd heel zorgzaam en zacht, staat Laura in de wereld en in ommetoer. Is zot van cappuccino's met havermelk en wandelen met haar hond James.

WhatsApp Image 2024-03-29 at 06.44.08.jpeg

Amandine Grulois

THERAPEUT & FOTOGRAAF

Amandine weet als geen ander emotie vast te leggen op beeld. Met haar therapeutische achtergrond en scherpe blik weet ze de mooiste beelden te maken op de get-aways en retreats, zodat jij je GSM niet hoeft uit te halen en zo helemaal in het moment kunt zijn.

Soul Studio Ommetoer-303.jpg

Mathias Lamiroy

CO-FOUNDER, SERIAL ENTREPRENEUR

Verslaafd aan ondernemerschap, het stellen van krachtige vragen en het testen van absurde persoonlijke groei technieken op zichzelf. Ervaarde tijdens het in de markt zetten van verschillende bedrijven hoe vreselijk eenzaam deze rollercoaster kan zijn. Kijkt graag samen met zijn 2 dochters naar dagelijkse kost.

Facetune_26-09-2023-20-25-29.jpeg

Ninalotte Roose

YOGA & MEDITATION TEACHER

Leergierig, ambitieus en gedreven zijn slechts enkele woorden om Ninalotte te omschrijven. Ze is een strever in the best way possible en deelt die inzichten dan ook graag met de village. Ze specialiseert zich in hormone health, yoga & meditatie en all things inner work.

impakt 20230913-102.jpeg

Michiel Coine

LOGISTIEK & CATERING, EMOTIONELE SHERPA 

Met zijn oog voor detail, zijn neus voor de beste gerechten en zijn ongelofelijk talent om alle materiaal steeds in de auto te tetrissen, ondersteunt Michiel de retreats & get-aways. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat Laura wel degelijk alles meeheeft.

henry-co-mjPs0heWsek-unsplash.jpg

Ready to find
your village?

bottom of page