top of page
WhatsApp Image 2024-02-06 at 17.49.49.jpeg

OUR VILLAGE

WHERE SELFCARE BECOMES COMMUNITY CARE

145-DSC01017.jpg
359-DSC01013.jpg
68-DSC00421.jpg

ambitieus leven en ambitieus opladen,
het recept voor duurzaam ondernemerschap

Stel je voor: je zet je ambitieuze plannen in de wereld vanuit meer ontspanning en focus, want je weet immers goed wat en waarom je doet wat je doet. Je bent een gedreven ondernemer, maar je laat dit niet ten koste gaan van je welzijn en gezondheid. Zelfzorg is een vast en niet-te-onderhandelen deel van jouw planning. Want je weet: dit is je geheime wapen naar de stevigste versie van jezelf en naar een leven dat helemaal en onbeschaamd jij is.

Ah, wat een rust. 

Too good to be true, denk je misschien?

Nee hoor, dat hoeft het helemaal niet te zijn.

''De village van Ommetoer? Dat zijn zalige dates met m'n zelfzorg. Ze helpen me om meer balans te vinden en dat samen doen met anderen steunt me enorm.''

lola d. — yoga teacher & personal trainer

our village in a nutshell

community support

accountability in zelfzorg

maandelijks ingeplande zelfzorg

zalige & inspirerende offline events

SCC traject
15-DSC00056.jpg
95-DSC00711.jpg

herken je dit?

Je vindt zelfzorg belangrijk, maar je weet niet goed waar begonnen of welke vorm goed bij je past. 

Je vindt het uitdagend om alleen aan zelfzorg en innerlijk werk te doen. Je verlangt naar een community van like-minded ondernemers waarin je kunt thuiskomen.

Tijd voor jezelf nemen blijkt soms moeilijker dan gedacht. Je slaagt er moeilijk in om dit consequent in te plannen. 

Je voelt je vaak de vreemde eend in de bijt bij familie en vrienden. Hoe goedbedoeld ook, ze snappen jouw uitdagingen als ondernemer vaak niet.

Grote netwerkevents zijn jouw ding niet. Je verlangt naar diepgang en authentiek contact. 

Je voelt een groot verlangen om je als mens en ondernemer goed voor jezelf te zorgen en je verder te ontwikkelen. Je voelt een 'ja' voor gedreven ondernemer, maar niet ten koste van je gezondheid.

GELUKKIG KAN HET OOK ANDERS

van chronisch overspannen
naar meer plezier en flow

Heel eerlijk? Zelfzorg blijft voor mij een intense oefening, waar ik ook nog elke dag in oefen. Ik ben een echte doener en ik flirt vaak met de grenzen van mijn draagkracht. 

 

Gelukkig mocht ik doorheen de jaren leren dat ik ambitieus mag doen, als ik daarnaast ook maar minstens even ambitieus rust en oplaad. Een heerlijke combo, waardoor ik kan blijven wie ik ben en daarin duurzaam kan blijven staan zonder compromissen te hoeven maken. 

Het is de meest duurzame vorm van zelfzorg die ik ken: een leven creëren en vormgeven vanuit je diepste kern en essentie. Zo wordt vervuld leven en ondernemen een pak eenvoudiger. En dit samen doen met een community van like-minded ondernemers?

Da's pas echt vuurwerk. 

70-DSC00464.jpg

klaar voor de stevigste versie van jezelf?

insert

79-DSC00544.jpg

thriving you 

thriving business

YOUR VILLAGE

De village van Ommetoer is er voor jou als (waarden)gedreven ondernemer, zodat je geen compromissen meer hoeft te sluiten tussen je wilde dromen najagen en het hebben van draagkracht. Het is de plek waar je leert om jouw zelfzorg duurzaam te maken en waar je tijd neemt voor jouw inner work. Zo zit jij weer aan het stuur van jouw leven en word je de stevigste versie van jezelf.  En 't beste van al? Je hoeft het niet alleen te doen, want je krijgt er een zalige community bij.

Sounds pretty good, doesn't it? 

this is how we roll

SELFCARE CIRCLES

YOU DOING YOU, EVERY MONTH

331-DSC00857.jpg

Tijdens maandelijkse selfcare circles kom je in jouw vaste village (max. 14 personen) samen om royaal aan zelfzorg te doen. You take care of yourself, we take care of everything else. 

RETREATS & GET-AWAYS

YOU DOING YOU, ALL DAY LONG

360-DSC01028.jpg

Je hoort wel eens dat zelfzorg geen luxe is, maar tijdens onze retreats & get-aways is dat het zeker en vast wél. Ze zijn ook de gelegenheid om volledig uit te zoomen en los te koppelen van je onderneming, zodat je energie kunt opdoen om daarna weer met extra kracht je missie in de wereld te zetten.

FAMILY EVENTS

YOU DOING YOU, TOGETHER

impakt 20230913-64.jpeg

Ontmoet, ontdek en laat je inspireren tijdens onze club events. Als part of the Rubicon Family krijg je met je lidmaatschap van Ommetoer ook toegang tot de grotere ondernemerscommunity. Think talks, festivals en het uitbouwen van een stevig netwerk. 

19-DSC00081.jpg

klaar voor de stevigste versie van jezelf?

ommetoer membership — the village

294-DSC00441.jpg
impakt 20230913-92.jpeg

village member

Duik stevig in jouw zelfzorg en welzijn met een membership in onze village. Je komt terecht in een community van like-minded ondernemers die net als jij het lef hebben om te kiezen voor leven en ondernemen in balans. Hier combineren we diepgaand en belichaamd innerlijk werk met heerlijk genieten en gezellig samen zijn.

WHAT'S IN IT?

>> maandelijkse inner-work gatherings in prachtige settings

>> retreats, get-aways & circles voor maximum zelfzorg

>> groepswhatsapp voor community support

jouw investering — 2990 euro excl. BTW per jaar (betaling in termijnen mogelijk)

impakt 20230913-46.jpeg

our pinky promise

zelfzorg is niet zomaar een concept meer, het is een deel van je leven geworden

je hebt een stevige community waarop je kunt terugvallen en samen mee kunt groeien

je onderneemt en leeft meer volgens je eigen ritme en noden

142-DSC01014.jpg

jouw selfcare sidekick

HEY, IK BEN LAURA EN IK WORD HEEL GRAAG 

Ik loop heel graag naast je terwijl je jezelf ontdekt, ontmoet en bevriendt. En dat doe ik nog liever met een vleugje humor en heel veel warmte, want ik weet verdomd goed hoeveel deugd het doet om het voor eens niet alleen te hoeven doen.

 

Noem me graag je sidekick, je persoonlijke cheerleader of de grootste fan van jouw zelfzorg. Of gewoon Laura, want dat ben ik vooral: een steeds zachtere en stevigere vrouw die zo graag mensen begeleid naar hun diepste kracht. Vertel me gerust ook waar jij heen wil, dan wandel ik graag met je mee.

''Wat heeft dit me deugd gedaan. Ik ben eindelijk terug thuis bij mezelf en daar geniet ik zo van. Bedankt voor alle steun en inspiratie!''

sofie v. — social minded

107-DSC00799.jpg

klaar voor de zachtste versie van jezelf?

thriving you 

thriving business

bottom of page