top of page
  • Foto van schrijverommetoer

let's catch a breath

Ademen. Zo simpel. Gewoon in, gewoon uit. Het is het eerste wat we deden toen we hier kwamen en het is het laatste wat we zullen doen voor we terug overgaan.


Bewust ademen is de sleutel naar een goede gezondheid. Het is de sleutel naar stressvermindering, meer vitaliteit en stevigheid. Een goede ademteug staat letterlijk gelijk aan een extra portie veerkracht. Maar waarom zijn we dan allemaal nog massaal op de sukkel als we die sleutel eigenlijk allemaal al in handen hebben?


Volgens mij is het dit: veel mensen kennen de kracht van ademen nog niet en zijn zich dus ook niet bewust van het potentieel dat het in zich draagt. Anderen weten niet waar te beginnen of vinden het alleen best moeilijk. Sommigen hebben er wel al kaas van gegeten, maar stuiten op de uitdagingen die het meebrengt. Bewust ademen is een vaardigheid en net als alle andere vaardigheden moet die geoefend worden.


Evident is het dus niet, maar krachtig des te meer. Ademen is een van de weinige 'automatische' delen van onszelf die we ook kunnen sturen. We ademen zonder erbij na te denken en dat houdt ons in leven, gelukkig maar. Maar wist je dat je adem bewust sturen een ongelofelijke manier is om je eigen zenuwstelsel te hacken?


Zo kun je jezelf letterlijk van angst naar veiligheid ademen. Van opgefokt zijn naar rust. Van niet voelen naar doorvoelen. Van slapeloosheid naar mooie dromen. Van spanning naar ontspanning & van buiten jezelf terug naar jezelf.


Allemaal met een simpele ademteug. In, uit.


En ik leer je ontzettend graag hoe, want dit hoef je echt niet alleen te doen.


Wees daarom ontzettend welkom op de ademreeks: de stem van mijn lichaam dat start vanaf 28 februari op AgapeBelgium in samenwerking met Joiedevivre-Development. Het wordt een waanzinnig mooie reis, waarin je opnieuw de kracht van je adem en lichaam ontdekt zodat jij steviger, veerkrachtiger en rustiger in het leven mag staan.


Deze reeks is een ontzettend mooi geschenk aan jezelf. Wil je dat geschenk nog mooier maken? Schrijf je dan zeker in voor 8/02/23 23:59, want dan krijg je als bonus een gratis 1:1 introductiesessie ademwerk ter waarde van 100 euro. Waarom? Omdat ik het je zo gun van eens op adem te mogen komen.


Ik hou je plekje alvast vrij.

Tot dan!


Liefs

Laura
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page